Badkamer trends 2023

De badkamer anno 2023 moet vooral een oase van rust en luxe uitstralen, dit door middel van natuurlijke materialen, zachte kleuren en organische vormen.

De meest rustgevende plek in huis? De badkamer natuurlijk.

Back to basics

Het is een algemene trend, maar ook in de badkamer kiezen we meer en meer voor duurzaam. Denk hierbij vooral aan natuurlijk hout en stijlvol keramiek. Ook in de apparaten is duurzaamheid troef. Een badkamer is in 2023 meer dan een ruimte voor een snelle douche. Door combinaties van rechte lijnen en ronde vormen wordt het een toevluchtsoord voor ontspanning en gezelligheid.

Less is more

Een badkamer hoeft in 2023 niet noodzakelijk een balzaal te zijn. Onder het motto less is more zien we meer en meer zwevende meubelen en compacte accessoires. Hierdoor kan je zelfs een kleine ruimte in een prachtige badkamer transformeren, in eenheid met de rest van de woning. Scandinavisch design en Japanse esthetiek zien we dus ook meer en meer in de badkamers van nu.

Green is the new black

Dat groen helemaal hip en trendy is anno 2023 is al lang geen geheim meer. Ook in de badkamer zien we deze trendy kleur vaak terugkomen. Niet enkel door middel van leuke hangplanten, maar ook door speelse tegelwanden, watervast behang of accessoires in een groen tintje.

Glitter & Glamour

Dat het al eens wat meer mag zijn, bewijzen de nieuwe trends van 2023. De badkamer moet niet enkel rust uitstralen, ook kiezen we meer en meer voor luxe. Denk hierbij aan goud en messing: niet enkel voor kleinere accessoires, maar ook voor kranen en zelfs opzetkommen. Ook zwart blijft winnen aan populariteit, zeker in combinatie met de Scandinavische stijl.

Think green

In de ruime zin van het woord: niet enkel meer groen in de badkamer, maar ook letterlijk groener leven! Duurzaamheid, energie- en waterbesparing en hygiëne zijn de sleutelwoorden in 2023. Er zijn tal van mogelijkheden om te winnen, van waterbesparende hoofddouches tot recyclebare douchebakken. En dat hygiëne tegenwoordig een hot item is, moeten we niemand meer vertellen.

  Vakantieperiode / Vacances d’été / Summer holidays

  Naar jaarlijkse gewoonte zullen onze burelen en productie gesloten zijn gedurende de vakantieperiode van maandag 22 juli tot en met vrijdag 2 augustus.

  ­­­­­­­­­­­­­­­————————————-

  Comme chaque année nos bureaux et notre usine seront fermés pendant les vacances d’été du lundi 22 juillet jusqu’au vendredi 2 août inclus.

  ————————————-

  Our offices and our factory will be closed during the summer holidays from Monday July 22nd until Friday August 2th included.