Tip: Als je wilt, kun je je bank zelfs gebruiken als slimme opbergruimte, bijvoorbeeld door onder het zitvlak schuiven te installeren.

Project Ballaarstraat in Antwerpen

Voor dit project gingen we voor een stijlvolle keuken die vooral functioneel én onderhoudsvriendelijk is. Dat je hiervoor niet moet inboeten aan esthetiek is duidelijk!  

Na overleg met de klant ontwierpen we een keuken volledig in walnoot decor. We kozen voor innovatieve- en onderhoudsvriendelijke materialen, zoals kunststof fronten, een keramiek werkblad en Zanussi toestellen. 

Een keramisch werkblad is niet vlekgevoelig, is krasvast én hittebestendig. Daarenboven is dit één van de meest duurzame en hygiënische materialen op de markt dat vervaardigd wordt uit natuurlijke producten.

De bank en tafel werden mee geïntegreerd in het geheel. 

Een esthetisch voordeel: je tafel sluit perfect aan bij de rest van je keuken, zowel qua materiaal als qua kleuren. daarnaast ook een plaatsbesparende oplossing. 

Van dit ‘vergeten hoekje’ maakten we een uiterst ‘gezellig hoekje’. Met de zitbank kan je alle kanten uit. Met een leuke collectie kussens creëer je een gezellige en aangename sfeer in je uitgeruste keuken, en bovendien is het ook nog comfortabel.