We zijn super tevreden met het resultaat! Tijdeloos, budgetvriendelijk en toch een hoogwaardige uitstraling… Het voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Modern en tijdloos project in Antwerpen

Voor deze frisse keuken maakten we opnieuw gebruik van 1 van onze topsellers: de laklaminaat met greeploze greep uit ons Homeline+ gamma. Dit front is strak, tijdloos en door de matte afwerking krijgt de keuken een hoogwaardige look. Bovendien heeft dit witte front ook een super interessant prijskaartje. 

Het werkblad werd voorzien in een moderne Carrara marmer look in laminaat. Leuk aan deze keuken is de MDF koker met inbouwdampkap. Op deze manier krijg je visueel een open keuken indien je niet graag werkt met een schouwdampkap. Werk af met wat legplanken in een andere kleur en voilà… een moderne hedendaagse keuken met leuke frisse accenten.

Ook de badkamer mochten we voor dit project inrichten. We werkten met een douchebak in composiet en lieten het zwart van de kraan en de douchedeur terugkomen in het afvoerrooster van de tub. Deze kan je namelijk steeds in verschillende kleuren kiezen! De onderverdelingen in de douchedeur geven de badkamer een industriële steellook. De douchedeur steelt de show in deze badkamer, daarom werd er gekozen voor een eenvoudig wit Valentina meubeltje, waar we de accenten opnieuw lieten terugkomen in de kraan en de crepine.