Esthetiek en functionaliteit worden op een prachtige manier gecombineerd!

Project Kapellen

Voor onze professionele klant werd deze prachtige keuken in onze Loft Line uitgewerkt. 

De combinatie van laklaminaat en fineer zorgt voor een strak en warm uiterlijk, waardoor de keuken een moderne uitstraling krijgt met een vleugje gezelligheid. Het keramieke werkblad en de achterwand voegen niet alleen klasse toe, maar bieden ook gebruiksgemak, omdat keramiek duurzaam, hittebestendig en gemakkelijk schoon te maken is.

De kastenwand in de keuken is slim ontworpen met een ontbijtkast, waardoor je een speciale plek hebt om je ontbijtspullen op te bergen en gemakkelijk toegang hebt tot je benodigdheden in de ochtend. Daarnaast is er een doorloopdeur naar de berging, waardoor je snel en eenvoudig toegang hebt tot extra opslagruimte zonder dat je de hele keuken hoeft te doorkruisen.

Kortom, deze keuken combineert zowel esthetiek als functionaliteit op een prachtige manier.

Vakantieperiode / Vacances d’été / Summer holidays

Naar jaarlijkse gewoonte zullen onze burelen en productie gesloten zijn gedurende de vakantieperiode van maandag 22 juli tot en met vrijdag 2 augustus.

­­­­­­­­­­­­­­­————————————-

Comme chaque année nos bureaux et notre usine seront fermés pendant les vacances d’été du lundi 22 juillet jusqu’au vendredi 2 août inclus.

————————————-

Our offices and our factory will be closed during the summer holidays from Monday July 22nd until Friday August 2th included.