Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden zijn eigenschappen of drijfveren die laten zien waar een bedrijf voor staat. Lees hier waar wij als GROUP THYS voor staan.

Sinds de oprichting van GROUP THYS vormen een aantal waarden de basis voor ons handelen. We kunnen dit samenvatten in onderstaande punten:

  1. Innovatie en kwaliteit: GROUP THYS streeft ernaar om alleen hoogwaardige interieuroplossingen aan te bieden. Dit betekent dat we zorgvuldig geselecteerde producten van goede kwaliteit aanbieden die voldoen aan de verwachtingen en behoeften van uw klanten.
  2. Betaalbaarheid: onze interieuroplossingen moeten betaalbaar zijn! Dit betekent dat we waarde voor onze klanten bieden door betaalbare prijzen te hanteren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  3. Belgisch vakmanschap: GROUP THYS hecht waarde aan het Belgische vakmanschap. We zijn trots hier in België onze producten te produceren en zo de lokale economie te ondersteunen en stimuleren.
  4. Klanttevredenheid: We streven ernaar om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Dit houdt in dat we dicht bij onze klanten willen staan en een persoonlijk contact hanteren. Door te luisteren naar hun behoeftes willen we hen de best mogelijke ervaring bieden, van aankoop tot after-sales.
  5. Betrouwbaarheid en integriteit: Een belangrijke waarde die voor ons eerder een voorwaarde is, omdat er volgens ons zonder respect geen zaken kunnen worden gedaan. Binnen GROUP THYS staat respect voor de medewerkers en aandeelhouders, leveranciers, partners en klanten centraal. Door eerlijk en open met elkaar om te gaan en elkaar te respecteren worden wij als bedrijf ook gerespecteerd en gewaardeerd om onze integriteit en betrouwbaarheid.
  6. Duurzaamheid: Een zeer belangrijke pijler is duurzaamheid. We bieden graag de garantie dat ons product lang zal meegaan en van een premium kwaliteit is, zonder dat het schade aan de omgeving veroorzaakt. Dit geldt voor de materialen waarmee we werken (FSC- en PEFC-gecertificeerd), de manier waarop we met energie omgaan (CO2-neutraal) en de keuzes die we maken ten aanzien van ons productiebeleid. We hebben 7614 zonnepanelen op onze daken (wat overeenkomt met het gemiddeld jaarlijks verbruik van 580 gezinnen). We investeren in elektrische heftrucks. Onze houtresten (MDF, multiplex en spaanplaat) worden door Foronex opgehaald en verwerkt tot herbruikbare grondstoffen.

Op basis van de kernwaarden stelden we ook een ethische code op: Ethische-code-NL-1.pdf 

Vakantieperiode / Vacances d’été / Summer holidays

Naar jaarlijkse gewoonte zullen onze burelen en productie gesloten zijn gedurende de vakantieperiode van maandag 22 juli tot en met vrijdag 2 augustus.

­­­­­­­­­­­­­­­————————————-

Comme chaque année nos bureaux et notre usine seront fermés pendant les vacances d’été du lundi 22 juillet jusqu’au vendredi 2 août inclus.

————————————-

Our offices and our factory will be closed during the summer holidays from Monday July 22nd until Friday August 2th included.