De authentieke “Barn Door” of staldeur is terug!

Voeg Karakter toe aan je Interieur met Authentieke Flair

Het interieurontwerp is een voortdurend evoluerend landschap, waarbij oude trends regelmatig weer in de schijnwerpers komen te staan.
Een van de meest opvallende heroplevingen is die van de barndoor of staldeur.
Deze rustieke, authentieke deuren worden steeds populairder vanwege hun tijdloze charme en veelzijdigheid in het creëren van een unieke esthetiek in huis.

In combinatie met een zwarte stalen schuifrail, ontstaat er een prachtig resultaat dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel.

De Charme van Barndoors en Staldeuren

De barndoor, oorspronkelijk ontworpen voor functionele doeleinden op boerderijen en in schuren, heeft de overgang gemaakt naar stijlvolle interieurs over de hele wereld.
Ze roepen een gevoel van authentieke rustiek op dat moeilijk te evenaren is. Het gebruik van verouderd hout met natuurlijke afwerkingen brengt een warme en uitnodigende sfeer in huis.

Als schuifdeur

Gecombineerd met een zwarte stalen schuifrail, krijg je niet alleen een visueel aantrekkelijk resultaat, maar ook een functioneel gebruik van de ruimte.
Deze deuren bieden een tijdloze esthetiek die de tand des tijds zal doorstaan en je huis een unieke uitstraling zal geven.