De perfecte douchebak: praktisch en stijlvol

In de wereld van badkamerdesign evolueren de materialen voortdurend om te voldoen aan de eisen van zowel functionaliteit als esthetiek. Een opvallende en innovatieve keuze die steeds meer populariteit wint, is de douchebak van composiet, gekleurd in de massa. Een combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en stijl.

 

Gekleurd in de massa?

Een opvallend kenmerk van deze douchebak in composiet is dat deze gekleurd is in de massa. Dit betekent dat de kleur door het gehele materiaal loopt, waardoor krassen, schade en slijtage minder zichtbaar zijn. Bovendien biedt deze eigenschap de mogelijkheid om de douchebak op maat te verzagen zonder dat de kleur verandert, waardoor installateurs en ontwerpers meer flexibiliteit hebben bij het aanpassen aan specifieke ruimtebehoeften.

 

Anti-bacterieel: Een Hygiënische Oplossing

Een van de grootste zorgen in elke badkamer is de aanwezigheid van bacteriën en schimmels. Deze douchebak is behandeld met antibacteriële eigenschappen, waardoor de groei van schadelijke micro-organismen wordt verminderd. Dit niet alleen voorziet in een hygiënische omgeving, maar verlengt ook de levensduur van de douchebak door de vorming van ongewenste schimmels en bacteriën te voorkomen.

 

Anti-slip: Veiligheid Voorop

De samenstelling van het materiaal, gecombineerd met speciale oppervlaktebehandelingen, zorgt ervoor dat de douchebak een veilige ondergrond biedt, zelfs als deze nat is. Dit maakt de douchebak ideaal voor mensen van alle leeftijden, met name voor gezinnen met kinderen en ouderen.

 

Gel Coat: Bescherming

Een extra laag van bescherming die vaak wordt toegepast op composiet douchebakken is de gel coat. Deze dunne, transparante laag dient als bescherming tegen krassen, vlekken en verkleuring. De gel coat verlengt de levensduur van de douchebak en vergemakkelijkt het schoonmaakproces, waardoor het een onderhoudsvriendelijke keuze is.

  Vakantieperiode / Vacances d’été / Summer holidays

  Naar jaarlijkse gewoonte zullen onze burelen en productie gesloten zijn gedurende de vakantieperiode van maandag 22 juli tot en met vrijdag 2 augustus.

  ­­­­­­­­­­­­­­­————————————-

  Comme chaque année nos bureaux et notre usine seront fermés pendant les vacances d’été du lundi 22 juillet jusqu’au vendredi 2 août inclus.

  ————————————-

  Our offices and our factory will be closed during the summer holidays from Monday July 22nd until Friday August 2th included.