De tijdloze elegantie van het decor “Prime Oak”

Bij het streven naar stijlvolle interieurontwerpen met een vleugje tijdloze elegantie, presenteren wij met trots ons nieuwste decor: “Prime Oak.” Dit verfijnde decor is een onmisbare toevoeging aan onze reeks “Modern Classic”.

 

Prime Oak: Een synoniem voor verfijning

Het “Prime Oak” decor belichaamt de warmte en pracht van echt eikenhout, met zorgvuldig uitgekozen patronen en tinten die de natuurlijke schoonheid van het materiaal accentueren. Niet ingekleurd frans eiken hout van de beste kwaliteit geeft dit decor de natuurlijke eigenheid en verfijning die het verdient. De matte houtnerf van de oppervlaktestructuur geeft het decor dan weer een opwindend en natuurlijk totaalbeeld.

 

Vlakke en designdeuren

Om aan ieders behoefte te voldoen, bieden we de “Prime Oak” deur aan in zowel vlakke uitvoering als in designdeur. De vlakke deur straalt eenvoud en minimalisme uit, terwijl de designdeur dat vleugje extra kan brengen in uw interieur.

 

Klassieke Maten en Systemen

De “Prime Oak” deur is verkrijgbaar in de klassieke maten en systemen. Dit zorgt voor ultieme flexibiliteit bij het integreren van deze prachtige deur in diverse ruimtes.

Hoogtematen: 201,5/211,5 cm
Breedtematen: 63/68/73/78/83/88/93

 

Duurzaamheid en Kwaliteit

Naast het esthetische aspect hebben we bij de ontwikkeling van de “Prime Oak” deur ook aandacht besteed aan duurzaamheid en kwaliteit. Vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, biedt deze deur niet alleen een visueel aantrekkelijke oplossing, maar ook een duurzame investering voor de lange termijn.