Hemelse parket op korte lengtes – EOS

In een wereld waar innovatie en traditie hand in hand gaan, presenteren we met trots ons nieuwste product: EOS Parket.
De naam is een eerbetoon aan de Griekse godin van de dageraad en symboliseert de frisse start van een tijdloos stukje natuur in uw leefruimte.

Kofferbaklengtes voor een uniek patroon

Een van de meest opvallende eigenschappen van EOS Parket is de keuze voor korte lengtes, ook wel ‘kofferbaklengtes’ genoemd.
Door zijn lengte is deze parket zeer handig te vervoeren en te hanteren bij plaatsing.

Een warme uitstraling voor een gezellige sfeer

De zorgvuldig geselecteerde eiken planken geven uw vloer een uniek patroon, waardoor elk stuk een eigen verhaal vertelt. De veelzijdigheid van EOS Parket zorgt ervoor dat deze naadloos in zowel traditionele als moderne interieurs past.
EOS Parket brengt warmte in uw leefruimte met zijn natuurlijke uitstraling en aangename kleurtinten. Of u nu de voorkeur geeft aan een rustieke inrichting of een eigentijdse stijl, EOS Parket voegt een vleugje gezelligheid toe aan elke kamer.

Met een dikte van 14 mm en een eiken toplaag van 3 mm zorgt EOS Parket voor een lange levensduur, terwijl het de schoonheid van het natuurlijke hout benadrukt. EOS Parket is niet alleen een vloerbedekking, het is een investering in stijl en kwaliteit. Deze parketvloer, geïnspireerd door de Griekse godin EOS, belichaamt de schoonheid en de frisse start van de dageraad.

Kom naar onze showroom en ervaar zelf de pracht en duurzaamheid van EOS Parket. Laat de dageraad in uw huis beginnen.

 

Maak een afspraak in een showroom