Leuke snufjes voor in de keuken

Tegenwoordig zijn er allerhande snufjes voor in de keuken. We geven er hier een paar leuke en handige mee mee.

Koelkasten & ovens met camera’s, automatische recepten met fotoherkenning, Wifi en Bluetooth bediening van je apparaten… je kan het zo gek niet bedenken!

 • Apparaten met Hightech snufjes

Koelkasten & ovens met camera’s, automatische recepten met fotoherkenning, Wifi en Bluetooth bediening van je apparaten… je kan het zo gek niet bedenken! Maar meer en meer ook niet meer weg te denken in je keuken. Check de voorraad in je koelkast tijdens het winkelen, of zet je oven al op voorverwarmen als je op je werk naar huis vertrekt. Handig, toch?

 •  Contactloos oplaadpunt

Omdat de keuken meer en meer het centrum is van de leefruimte, gaan we hem ook meer en meer anders gebruiken. Denk aan het opladen van je GSM of IPad. Er zijn handige contactloze opladers op de markt die je kan inbouwen in je werkblad. Zo kan je je IPad opladen terwijl je dat leuke receptje uit probeert.

 • Pimp je keuken met een korfplug en kraan in een leuke kleur

Geef je je keuken graag een accent, maar hou je het liever subtiel? Verander je kraan en korfplug van je spoelbak eens in een kleurtje! De meeste merken hebben tegenwoordig een arsenaal aan kleurtjes zoals wit, zwart, messing en koper! Gecombineerd met een spoelbak in composiet, geef je je keuken meteen een eigentijdse look!

 • Accessoires, accessoires, accessoires

Accessoires in de keuken… te veel om op te noemen! Maar denk zeker eens na over alle extra’s die je graag in je keuken wilt integreren: bestekindelingen, vuilbakken, kruidenhouders… er zijn tal van leuke mogelijkheden!

  Vakantieperiode / Vacances d’été / Summer holidays

  Naar jaarlijkse gewoonte zullen onze burelen en productie gesloten zijn gedurende de vakantieperiode van maandag 22 juli tot en met vrijdag 2 augustus.

  ­­­­­­­­­­­­­­­————————————-

  Comme chaque année nos bureaux et notre usine seront fermés pendant les vacances d’été du lundi 22 juillet jusqu’au vendredi 2 août inclus.

  ————————————-

  Our offices and our factory will be closed during the summer holidays from Monday July 22nd until Friday August 2th included.