Ontdek onze brede keuze in binnendeuren!

Mooie binnendeuren kunnen voor een absolute meerwaarde zorgen in uw huis, kantoor of appartement. Een deur moet praktisch zijn, maar moet ook mooi ogen en passen in het geheel van uw woning. 

GROUP THYS tracht met zijn ruime assortiment voor ieder wat wils te creëren. 

Te verven deuren

Geef jij je deur liever een kleur mee, kies dan voor een voorgelakt exemplaar. Nadien kan je deze deur naar believen schilderen in de gewenste kleur en tint zodat ze perfect in het plaatje past.

Eiken deuren 

Werk je deur af met een dekplaat in echte eik en zorg voor een perfecte afwerking met verschillende oliën. Tijdloos, stijlvol en chic. 

Laminaatdeuren

Deze deuren zijn verkrijgbaar in heel wat uitvoeringen en kleurmogelijkheden, van effen kleuren tot houtimitaties sommige bijna niet van echt te onderscheiden. Jaarlijks kijken we naar nieuwe trends en brengen we nieuwe decors uit. In de houtimitaties bieden we verschillende reeksen aan.

  • Woodlook

Bij de Woodlook kan je kiezen uit één kleur, de Ardenne Oak, deze heeft de structuur en het uitzicht van hout maar is het niet. Dit zorgt voor een onderhoudsvriendelijk deur in een grijsachtige tint.

  • Realwood

Kies je voor Realwood, dan krijg je een echte houtstructuur bovenop je deur. Je hebt hierin de keuze uit eik natuur en zwarte eik.

  • Woodfeeling Vintage

Een meer verweerde look krijgt je bij Woodfeeling Vintage. Dit is een visuele houtlook die komt in twee tinten. Natural grey oak Mont Ventoux geeft een vergrijsde look, terwijl de natural white Mont Blanc iets bleker is. 

Steellook

Ga je trendy, dan kies je voor steellook. Qua uitzicht moet deze deur zeker niet onderdoen voor deuren in staal, ze is wel lichter, goedkoper en eenvoudig te monteren als een standaard binnendeur. Je creëert er lichtinval mee en connecteert ruimtes die je ook weer kan scheiden door de deur te sluiten.