Wat zijn de mogelijkheden van een schuifdeur?

Wil je plaats besparen of een toffe twist meegeven in je interieur. Kies dan voor een schuifdeur! Er zijn tal van voordelen en mogelijkheden die perfect passen binnen de stijl die jij voor ogen hebt.

Met een schuifdeur kun je 2 ruimtes meer bij elkaar laten horen, zeker als je de deur plafond-hoog maakt. Als de deur open staat verdwijnt hij in de wand of hangt hij voor de wand.

We overlopen even de verschillende mogelijkheden:

  • CLASSIC

Door simpelweg een stang te plaatsen in- of voor het deurgat, kan je al een schuifdeur hebben. Groot voordeel is dat je geen plaats verliest aan de draaihoek of richting van je opgegaande deur. Bovendien geeft het een strakke uitstraling. 

  • INBOUW

Wie bouwt kan vooraf rekening houden met schuifdeuren en deze inbouwen. Zo verdwijnen ze in de muur die een minimum dikte van 10 cm moet hebben om het mechanisme mogelijk te maken.

  • MODERNO INOX

Waar een schuifdeur altijd moet inboeten naar isolatie en warmteverlies toe, maakt de look heel veel goed. Neem nu deze schuifdeur met zichtbare inox schuifrail. Enorm fotogeniek en origineel onderstreept deze opstelling het industriële karakter van je woning. 

  • ANTIEK ZWART

Wie landelijk modern zegt, kiest voor een rail in zwart staal die prachtig bij een eiklook past en echt de eyecatcher gaat vormen van je interieur. Je hebt hier de keuze tussen een subtiele en uitgesproken rail.